Als sterven dichterbij komt.. Als sterven dichterbij komt

ACTUEEL


•   Jaarverslag 2022

    Het jaarverslag 2022 heeft als thema: "Als een pandemie uitblust.".
    Klik op  deze link  om het volledige jaarverslag te openen.

•   Sponsoring
VPTZ-Uden-Veghel wordt gesponsord door Theiner ICT.

Wij maken gebruik van de diensten van Theiner ICT voor onze ICT hardware en netwerk ondersteuning.
Als maatschappelijk  betrokken organisatie ondersteunt Theiner ICT ons door middel van een gereduceerd tarief voor door  haar verleende diensten.

 

 

•   Beursvloer Meierijstad
   Op 7 april 2022 hebben wij deelgenomen aan de netwerk bijeenkomst "Beursvloer Meierijstad" waarbij wij met onderstaande bedrijven een match voor ondersteuning hebben kunnen maken:

      1. Mediahuis Meierijstad: op 26 oktober 2022 heeft Bas Ulehake, voor ons de contactpersoon van het Mediahuis, gezorgd voor een mooi artikel in de “Mooi Rooi” krant. Via deze link kunt u het artikel nog eens lezen.
      2. De volgende match die we hadden op “De Beursvloer” was met Natasja de Groot van bibliotheek Meierijstad. Samen met een medewerker van de bibliotheek kregen wij de mogelijkheid om een leestafel in te richten in de bibliotheek. Deze leestafel was te bezoeken van maandag 16 januari tot en met zaterdag 4 februari 2023. Rondom de leestafel is veel media-aandacht geweest, o.a. in de bibliotheek zelf, in de Stadskrant en het Brabants Dagblad. Onze naamsbekendheid heeft mede door deze kans die de bibliotheek ons heeft geboden een positieve impuls gekregen. We hebben veel positieve reacties gekregen en hebben met de bibliotheek afgesproken dat onze samenwerking zeker wordt voortgezet!
      3. dWise Communicatie: dit bedrijf heeft aangeboden om ons te ondersteunen bij het maken van een communicatieplan. Vanwege persoonlijke, bij ons bekende omstandigheden, is tot nu toe nog geen gevolg gegeven aan de afspraken die we gemaakt hebben tijdens “De Beursvloer”, maar wat in het vat zit verzuurt niet! Wij kijken er enorm naar uit!

•   VPTZ zoekt mensen die willen waken

     Dit artikel heeft onlangs op meierijstad nieuws gestaan. Klik op deze link om het volledige artikel te lezen. 

x
without
https://www.svptz.nl/wp-content/themes/maple/
https://www.svptz.nl/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/var/www/vhosts/svptz.nl/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
off
no
yes
off
on
off