ONDERSTEUNING AANVRAGEN?

Ondersteuning aanvragen?    Bel of mail ons!       

Mail: info@svptz.nl                Telefoon: 06-1211 4606.

 

Professionals in de zorg, zoals huisarts, wijkverpleegkundige of medewerker zorginstelling, kunnen hun cliënten wijzen op de mogelijkheden van VPTZ en in overleg telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Ook mantelzorgers kunnen ons bellen of mailen.

We wijzen u er graag op dat u al in een vroeg stadium onze ondersteuning mag vragen voordat het mantelzorgen zwaar begint te wegen.

Onze werkwijze:

Contact:

De zorgprofessional of de mantelzorger neemt contact op met de dienstdoende coördinator via mail (info@svptz.nl) of telefonisch (06-12114606 ).

Afspraken:

De coördinator van VPTZ maakt met u een afspraak voor een intake. In dat gesprek worden uw situatie, uw wensen en onze mogelijkheden besproken en worden afspraken gemaakt. De coördinator laat een informatie/rapportagemap bij u achter.

“Er zijn”:

Onze vrijwilligers zijn rustig en met aandacht aanwezig bij uw naaste en bieden daar waar nodig is ondersteuning. Bijzonderheden worden kort en bondig genoteerd in de informatie/rapportagemap en tijdens de inzetperiode zal de coördinator regelmatig contact leggen met de mantelzorger.

Nazorg:

Na het overlijden of wanneer de inzet gestopt wordt om andere redenen, volgt er een enquêteformulier.

Tijdens de periode van ondersteuning zijn de contacten tussen u en VPTZ heel intensief, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

x
without
https://www.svptz.nl/wp-content/themes/maple/
https://www.svptz.nl/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/var/www/vhosts/svptz.nl/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
off
no
yes
off
on
off